Διέρρευσαν μερικές νέες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi 5, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Redmi 3 από την εταιρία. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Weibo και λίγο μετά κατέβηκαν, αφού πρώτα μας έδειξαν την μαύρη έκδοση της συσκευής.

Η συσκευή μας έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία, αφού την έχουμε δει να διαρρέει αρκετά. Από χαρακτηριστικά οι φήμες την θέλουν με Snapdragon 820. Η οθόνη αναμένεται στις 5.2 ίντσες, με ανάλυση 1080p, ενώ έχουμε ακούσει και για κυκλοφορία με QHD οθόνη. Στο θέμα της μνήμης θα το δούμε σε δύο εκδόσεις, μία με 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ η άλλη θα είναι με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.Στο θέμα της κάμερας περιμένουμε 16MP οπίσθια κάμερα, ενώ η εμπρόσθια πιθανότατα θα είναι στα 13MP. Τέλος η συσκευή θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow και θα έχει μπαταρία 3600mAh, ενώ θα διαθέτει τον μικρότερο και γρηγορότερο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, σύμφωνα με την εταιρία.

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 21 Ιανουαρίου που θα ανακοινωθεί η συσκευή, για να μας λυθούν όλες οι απορίες, ενώ θα το δούμε στα πρώτα καταστήματα από τις 8 Φεβρουαρίου, όπου και θα ξεκινήσουν και οι παραγγελίες από τα διαδικτυακά μαγαζιά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ