Επηρεασμένο από το κλίμα της Black Friday, το Geegbuying ξεκινάει νέα σειρά προσφορών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το -75%. Οι εν λόγω προσφορές θα κρατήσουν έως και την Κυριακή. Εάν λοιπόν βάλετε κάτι στο μάτι, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την έκπτωση το γρηγορότερο.

xiaomi-mi-5s-design-and-official-camera-samples-5

Από τις προσφορές ξεχωρίζει αρχικά το Xiaomi Mi5s στα 280,25€, που έρχεται με έναν από τους δυνατότερους επεξεργαστές που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή. Συγκεκριμένα ενσωματώνει τον Snapdragon 821 με 3GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ διαθέτει ultrasonic σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C.

xiaomi-mi-vr-2-970x647-c

Αξίζει να σημειωθεί πως σε προσφορά είναι και το VR Headset της Xiaomi στα 56,04 ευρώ. Αν λοιπόν αγοράσετε το Mi5s ή έχετε ήδη μία από τις υποστηριζόμενες συσκευές, το επίσημο VR της Xiaomi είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε VR περιεχόμενο σε μια Xiaomi συσκευή.

redmi-note-4-pro

Οι παραπάνω προσφορές αφορούν βέβαια την αποθήκη της Κίνας, ωστόσο το Geekbuying προσφέρει Black Friday προσφορές και στην Ευρωπαϊκή της. Αν λοιπόν βιάζεστε να παραλάβετε ένα νέο κινητό ή κάποιο gadget με αποστολή στο σπίτι σας μέσα σε 2 έως 7 μέρες, η αγορά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι αυτό που ψάχνετε. Σε αυτές τις προσφορές θα βρείτε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro με τα 3/32GB στα 172,82 ευρώ, αλλά και το νεότερο Xiaomi Redmi Note 4 Pro στα 200,84 ευρώ.

Εκτός από αυτές τις προσφορές, το Geekbuying τρέχει στα ίδια πλαίσια και ένα διαγωνισμό με δώρο το OnePlus X για όσους κάνουν μια αγορά μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

Αυτές και άλλες πολλές προσφορές σε κινητά, tablets και gadgets θα βρείτε από το παρακάτω link:

Δείτε και τις υπόλοιπες προσφορές του Geekbuying εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ