Πρόσφατη διαρροή από τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αποκαλύπτει τις βασικές προδιαγραφές μιας επερχόμενης ναυαρχίδας από τη Xiaomi, υποδεικνύοντας έντονα την πιθανή άφιξη του MIX 5.

Η μυστηριώδης συσκευή, που υποβάλλεται σε δοκιμές, φέρεται να τροφοδοτείται από chipset της σειράς Snapdragon 8, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της Xiaomi για κορυφαίες επιδόσεις. Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη με εξαιρετικά λεπτά bezels σε όλες τις πλευρές, δημιουργώντας μια οπτικά εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς bezel.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του flagship smartphone είναι η ενσωμάτωση όχι μίας, αλλά δύο under-display selfie καμερών, με έναν οπίσθιο τηλεφακό ικανό για οπτικό ζουμ 4x.

Αν και ο leaker δεν επιβεβαίωσε ρητά την ταυτότητα της συσκευής, τα στοιχεία του design και η διπλή UDC υποδηλώνουν το Xiaomi MIX 5, βάσει και παλαιότερων αναφορών. Ωστόσο, συνιστάται προσοχή, καθώς το εν λόγω smartphone θα μπορούσε ενδεχομένως να ανήκει σε άλλη μάρκα, όπως η ZTE, γνωστή για τις κορυφαίες UDC που βάζει στα smartphone της.

Σε αντίθεση με τις αρχικές προσδοκίες για μια επικείμενη κυκλοφορία, οι αναφορές δείχνουν τώρα ότι η Xiaomi μπορεί να παρουσιάσει το MIX 5 τον Μάρτιο του 2025. Εντωμεταξύ, οι λάτρεις της Xiaomi μπορούν να αναμένουν δύο άλλες MIX κυκλοφορίες το 2024, το MIX Flip με Snapdragon 8 Gen 2 το πρώτο εξάμηνο, ακολουθούμενο από το MIX Fold 4 με Snapdragon 8 Gen 3 το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.