Μπορεί τα Xiaomi 12 να έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγους μήνες, αλλά η εταιρεία ετοιμάζει το λανσάρισμα του μεγαλύτερου μοντέλου της σειράς, το 12 Ultra, και του MIX Fold 2, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρέπει να περιμένουμε το Xiaomi MIX 5 μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker, Ice Universe, η εταιρεία δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει φέτος τον διάδοχο του MIX 4, άσχετα με το τι έλεγαν οι μέχρι τώρα αναφορές. Ωστόσο, ετοιμάζει προσθήκες στη σειρά των foldable smartphones, όπου αναμένουμε να δούμε τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο.

Η Xiaomi θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο MIX Fold 2, το οποίο σύμφωνα με διαρροές θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο με άρθρωση 360°, που σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να διπλωθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την αντοχή του μεντεσέ.

Επίσης, ξέρουμε ότι το MIX Fold 2 θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 1 ή την αναβαθμισμένη έκδοση του – που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, τον 8 Gen 1 Plus. Όσον αφορά την οθόνη, το foldable smartphone αναμένεται να χρησιμοποιεί το UTG της Samsung και να είναι 2.5K LTPO με υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.