Ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και η οικονομική κατάσταση έχει βάλει ένα φρένο στο φλερτ κατά γενική ομολογία. Όμως συνεχίζω να ακούω πως όλοι έχουμε το ιδανικό μας ταίρι εκεί έξω. Την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά και να γνωρίσουμε κόσμο έρχεται να καλύψει το Badoo.

Το Badoo είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών αυτή τη στιγμή με 340 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες. Οπότε μάλλον η εταιρία πίσω από την εφαρμογή κάνει κάτι καλά και αυτό είναι το να επιτρέπει να γνωρίσουμε άτομα που είναι στα μέτρα μας και μάλιστα με ασφαλή τρόπο, ώστε να μην πέσουμε σε ψεύτικα προφίλ.

Η εφαρμογή είναι στην ουσία ένα κοινωνικό δίκτυο και μας επιτρέπει να ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ μας, ώστε να τις μοιραστούμε με τους άλλους χρήστες. Φυσικά το υλικό που ανεβάζουμε δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια, γιατί το Badoo δεν αστειεύεται και διαγράφει τον λογαριασμό μας άμεσα.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και τα χαρακτηριστικά των ατόμων που θα θέλαμε να γνωρίσουμε. Αν δεν έχουμε όρεξη να συμπληρώσουμε όλη την φόρμα με τα στοιχεία μας, μπορούμε απλά να κάνουμε εγγραφή μέσω του λογαριασμού μας στο Facebook, ώστε να πάρει από εκεί τις αναγκαίες πληροφορίες. Φυσικά το Badoo παίζει σε iOS και Android, αλλά και Windows, ενώ μπορούμε να κάνουμε και χρήση από τον υπολογιστή μας.

Αφού φτιάξουμε το προφίλ μας, θέτουμε τους όρους τις αναζήτησης για το ταίρι που ψάχνουμε. Αυτοί περιλαμβάνουν ηλικία, απόσταση από εμάς και διάφορες προτιμήσεις. Έτσι θα βρούμε άτομα που μπορούμε απλά να κάνουμε chat και γιατί όχι να βγούμε κάποιο ραντεβού.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: Βλέπουμε προφίλ και πατάμε like σε όποια μας αρέσουν. Αν το άλλο άτομο πατήσει και like σε εμάς, τότε αυτομάτως γινόμαστε ταίρι στην εφαρμογή και μπορούμε να συνομιλήσουμε. Περισσότερα likes στο προφίλ μας, μεγαλύτερη και η βαθμολογία μας στην σελίδα. Μπορούμε να δούμε χρήστες για να ψηφίσουμε είτε μέσω των προτάσεων της εφαρμογής, είτε μέσω της γεωγραφικής κατάταξης, που κατατάσσει τα άτομα με βάση την απόστασή τους από εμάς.

Το Badoo μας ενημερώνει για το ποιοι ανοίγουν τον προφίλ μας, ώστε να κάνει το ταίριασμα των προφίλ πιο εύκολο. Επίσης μας ενημερώνει για χρήστες που έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο με εμάς και έχουμε δηλώσει πως μας αρέσουν, που κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλό θέμα για να σπάσει ο πάγος και να ξεκινήσει η κουβέντα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της εφαρμογής έχουμε ειδοποίηση αν κάποιο άτομο που αρέσει είναι κοντά, ενώ αν έχουμε ξεκινήσει συνομιλία με άτομα και είχε κάποια διάρκεια, η εφαρμογή μας ειδοποιεί αυτόματα για το πότε τα άτομα είναι online, αν έχουμε καιρό να μιλήσουμε μαζί τους.

Φυσικά οι συνομιλίες πρέπει να έχουν την έγκριση και των δύο πλευρών για να προχωρήσουν. Αυτό γίνεται είτε πατώντας like ο ένας στον άλλον, είτε αν στείλετε μήνυμα στο άτομο που σας αρέσει. Προσοχή όμως, δεν μπορείτε να στείλετε όσα μηνύματα θέλετε, παρά μόνο δύο. Αυτή είναι η ευκαιρία που δίνει το Badoo ώστε να εντυπωσιάσετε το άλλο άτομο. Αρκετά καλός τρόπος για να μην μας ενοχλούν άτομα που δεν μας ενδιαφέρουν, έτσι;

Το Badoo παίρνει την ασφάλεια των χρηστών σοβαρά, οπότε αν ανεβάσετε φωτογραφία κάποιου άλλου στο προφίλ σας, τότε δεν θα πάρετε ποτέ το verified εικονίδιο στο προφίλ σας. Για να το αποκτήσετε θα πρέπει είτε να κάνετε επαλήθευση της ταυτότητάς σας μέσω άλλων κοινωνικών δικτύων, είτε να τραβήξετε μια selfie με την εφαρμογή ώστε να γίνει η ταυτοποίηση.

Φυσικά η εφαρμογή μας δείχνει κοινούς γνωστούς στο Facebook, αν υπάρχουν, ώστε να είμαστε σίγουροι πως το άτομο που συνομιλούμε είναι ασφαλές και αυτό που περιμένουμε να είναι.

Αφού οι γυναίκες είναι το αδύναμο φύλλο και πιθανότατα κινδυνεύουν περισσότερο σε ένα ραντεβού με κάποιον άγνωστό, έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν selfie από τον χρήστη που θέλουν να γνωρίσουν, ώστε να δουν αν είναι το πρόσωπο που βλέπουν στις φωτογραφίες.

Στο σύνολό του το Badoo είναι η απόλυτη εφαρμογή γνωριμιών, εξοπλισμένη τόσο σε χαρακτηριστικά, όσο και σε ασφάλεια. Αν έχετε διάθεση για φλερτ ή απλά για συνομιλία, δεν χρειάζεται πλέον πάρετε σβάρνα τα clubs και τα bars, αφού το Badoo δημιουργεί το μέρος για να γνωρίσετε άλλα άτομα ή ακόμα και το άλλο σας μισό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.