Στο τελευταίο “Power On” ενημερωτικό δελτίο, ο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσε αναφορές σχετικά με τα σχέδια της Apple να αυξήσει το μέγεθος των δύο iPhone “Pro” – 6.1 ιντσών και 6.7 ιντσών – κατά μερικά δέκατα της ίντσας, διαγωνίως. Τα νέα μεγέθη οθόνης θα είναι τα μεγαλύτερα που έχουμε δει σε iPhone. Η αλλαγή μπορεί να εφαρμοστεί στα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max.

Ο Gurman σημείωσε ότι η αλλαγή αυτή θα κάνει τα high-end smartphones της Apple πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με τις αντίστοιχες συσκευές που προσφέρει η Samsung και άλλες εταιρείες. Η αύξηση θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει περισσότερο εσωτερικό χώρο για βελτιωμένο hardware, όπως μεγαλύτερες μπαταρίες και ενισχυμένα συστήματα καμερών.

Τον Μάιο, ο αναλυτής οθονών Ross Young δήλωσε ότι τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα διαθέτουν οθόνες μεγέθους 6.3 και 6.9 ιντσών, αντίστοιχα. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση περίπου 0.2 ιντσών. Επίσης, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo και ο leaker “Unknownz21” επιβεβαίωσαν αυτή τη φήμη. Όσον αφορά τα λιγότερο high-end μοντέλα δεν αναμένεται να δουν σύντομα κάποια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.