Η σειρά Samsung Galaxy S22 έχει γίνει αντικείμενο πολλών leaks τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πλησιάζει η στιγμή της παρουσίασης των smartphones. Πριν από μέρες, μάθαμε ότι και τα τρία μοντέλα S22 θα έχουν το Gorilla Glass Victus+, τουλάχιστον στην οθόνη. Τώρα, κυκλοφόρησαν ορισμένα επίσημα renders του Samsung Galaxy S22+, μαζί με ορισμένες λεπτομέρειες προδιαγραφών του.

Τα Galaxy S22 αναμένεται να έχουν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους. Ο tipster Isha Agarwal μοιράστηκε μερικά renders που δείχνουν το design του S22+. Φαίνεται να έχει περιμετρικά συμμετρικά bezels, κεντρικό punch hole για τη selfie κάμερα, και τα κουμπιά είναι όλα στη δεξιά πλευρά του smartphone.

Τα renders υποδεικνύουν σύστημα τριπλής κάμερας με το LED flash εκτός module και το λογότυπο της Samsung στο κάτω μέρος της πλάτης του Samsung Galaxy S22+. Στα specs, η 50MP ευρυγώνια κάμερα του S22+ διαθέτει τεχνολογία Adaptive Pixel για βελτιωμένη απόδοση εικόνας και βίντεο.

Η οθόνη του smartphone θα έχει μέγιστη φωτεινότητα 1.750nits, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, και είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από του S22, αλλά λίγο μεγαλύτερη από αυτή του S22 Ultra.

Το Samsung Galaxy S22+ έχει βάρος 195g και μπαταρία με χωρητικότητα 4.500mAh που μπορεί να φορτιστεί μέσω της θύρας USB type-C στα 45W. Η ταχύτητα φόρτισης 45W μπορεί να θεωρείται μικρή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, αλλά είναι εμφανώς καλύτερη από αυτή του S21+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.