Ξέρουμε ήδη τα πάντα για τα Google Pixel 8 series, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρουσιάζει συγκεντρωμένα χαρακτηριστικά και τιμές. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες που έχουμε αφορούν το απλό μοντέλο.

Το smartphone λοιπόν έχει 6.17 ιντσών OLED οθόνη με FHD+ ανάλυση και 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Ο επεξεργαστής του είναι ο Tensor G3 και τον συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος.

Το Google Pixel 8 έχει 4.485mAh μπαταρία που υποστηρίζει 24W γρήγορη ενσύρματη και 12W γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Από κάμερες διαθέτει διπλό σύστημα με 50MP GN2 OIS κύρια και 12MP ultra wide, η selfie είναι στα 11MP.

Το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει το Pixel 8 out of the box θα είναι το Android 14, προφανώς και θα έχει ultrasonic fingerprint scanner – ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η αλλαγή του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων θα κοστίσει κάτι παραπάνω στους ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με την πηγή, το Google Pixel 8 θα κοστίζει 649 και 699 δολάρια, για τα 128GB και 256GB, αντίστοιχα.

Το Pixel 7 είχε τιμή εκκίνησης τα 599 δολάρια για την έκδοση με τα 8GB μνήμη RAM και τα 128GB αποθηκευτικό χώρο. Άρα, η Google ανεβάζει την τιμή εκκίνησης κατά 50 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.