Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι Android 10-based εκδόσεις των ROMs της Xiaomi δεν είναι και τόσο stable. Σχεδόν όλες δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στα smartphone της εταιρείας, μετά την εγκατάσταση τους. Τρανταχτό παράδειγμα το Xiaomi Mi A2 Lite, το οποίο πέφτει σε boot loop ή δεν ανοίγει καν, είτε στην καλύτερη περίπτωση παθαίνει ζημιά η LCD οθόνη.

Καθώς η εταιρεία ψάχνει να βρει λύση στα προβλήματα των Android 10-based εκδόσεις των ROMs, ένας senior moderator από το Mi forum δημοσίευσε ένα fix, τουλάχιστον για όσα Xiaomi Mi A2 Lite πέφτουν σε boot loop.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η εκμετάλλευση του A/B partition, το οποίο βοηθά στη διατήρηση παλαιότερων εκδόσεων της ROM του smartphone. Αν είστε κάτοχος ενός Xiaomi Mi A2 Lite και η αναβάθμιση στο Android 10 το μετέτρεψε σε τούβλο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ανάρτηση του moderator και με ιδιαίτερη προσοχή να ακολουθήσετε τις οδηγίες που προσφέρει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.