Τα Nord CE είναι δημοφιλή μεταξύ των OnePlus, ως οικονομικές προτάσεις της εταιρείας. Κάθε γενιά επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις, κάτι που βοηθά στον έλεγχο του κόστους ωστόσο το εν λόγω smartphone πραγματικά εντυπωσιάζει Δεν αποτελεί μυστικό ότι η OnePlus κάνει ορισμένα από τα καλύτερα budget smartphones, ωστόσο το OnePlus Nord CE 4 είναι το κάτι άλλο. Πρόκειται για ένα οικονομικό 6.7 ιντσών Android smartphone το οποίο κοστίζει μόλις 300 δολάρια, ένα smartphone μεσαίου κόστους που κυριολεκτικά σκοτώνει τον ανταγωνισμό.

Ο μεγαλύτερος εκβιασμός του Gmail: Πρόσβαση στα emails σου για δωρεάν χρήση

Έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, όπως 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και απίστευτα μεγάλη μπαταρία των 5.500 mAh που υποστηρίζει 100W γρήγορη ασύρματη φόρτιση SuperVOOC. Η ταχύτητα φόρτισής του είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα ultra high end flagship smartphones, ενώ μαζί  με τον Snapdragon 7 Gen 3, που ξεπερνά σε επιδόσεις τον Exynos 1480 του Galaxy A55 5G το καθιστά ένα πολύ δυνατό πακέτο για την τιμή στην οποία καταφθάνει.

Εξοπλίζεται με 8GB RAM, και 6.7 ιντσών οθόνη τύπου AMOLED, ενώ ο κατάλογος ολοκληρώνεται με 50MP κύρια κάμερα και μια 8MP ultrawide. Όλο το πακέτο δείχνει ένα πολύ δυνατό κινητό που δυστυχώς ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να το δούμε στη επίσημα να κυκλοφορεί στη χώρα μας, ένα μεσαίου κόστους smartphone που βγάζει εκτός τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.