Η Xiaomi λάνσαρε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα εργάζεται πάνω στο Mix Fold 4, το οποίο πιθανώς θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο γνωστός και έγκυρος leaker του του Weibo, Digital Chat Station, μοιράστηκε μια λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mix Fold 4. Δεν είναι μια πλήρης λίστα προδιαγραφών, αλλά μας δίνει πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone.

Το Mix Fold 4 θα έχει μικρότερη πτυχή στην εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, υποστήριξη αμφίδρομης δορυφορικής επικοινωνίας, πιθανώς πιστοποίηση IP για αντοχή στο νερό – αλλά όχι τη σκόνη, προσαρμοσμένο μοτέρ γραμμικής δόνησης άξονα x, και βάρος μεταξύ 220 και 240 γραμμαρίων. Ο μεντεσές έχει ενισχυθεί και θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ανθεκτικός.

Επιπλέον, το Xiaomi Mix Fold 4 θα διαθέτει 16GB RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία τουλάχιστον 5.000mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 100W και κύρια οπίσθια κάμερα 50MP με μεγάλο διάφραγμα μαζί με νέο περισκοπικό φακό. Φυσικά, θα υπάρχει και μία υπερευρυγώνια, και πιθανότατα και ένας δεύτερος τηλεφακός, όπως ακριβώς στο Mix Fold 3.

Αναμένεται φυσικά να χρησιμοποιεί το νεότερο flagship chipset της Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 3. Αυτές οι προδιαγραφές σίγουρα το κάνουν να φαίνεται σαν ένας πολύ άξιος διάδοχος του Mix Fold 3 και ένα από τα καλύτερα foldable smartphone της χρονιάς. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η Xiaomi να διαθέσει το αναδιπλούμενο θαύμα της παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.