Η Xiaomi παρουσίασε το MIX Fold 3, το τρίτης γενιάς bookstyle foldable smartphone της. Το αρχικό MΙΧ Fold και το ΜΙΧ Fold 2 κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Οπότε το ερώτημα είναι: Το MIX Fold 3 θα κάνει ποτέ ντεμπούτο στην παγκόσμια αγορά; Ο Daniel Desjarlais, ο διευθυντής επικοινωνίας της Xiaomi, αναφέρθηκε στο θέμα και απογοήτευσε πολλούς…

Όπως είχαν ισχυριστεί προηγούμενες αναφορές, το Xiaomi MIX Fold 3 θα παραμείνει αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Η Samsung, η Huawei, και η Motorola λανσάρουν σταθερά foldable smartphone εδώ και μερικά χρόνια. Η Tecno κυκλοφόρησε το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το Phantom V Fold, φέτος και το διέθεσε σε πολλές αγορές.

Η OPPO κυκλοφόρησε το Find N2 Flip σε διάφορες αγορές και υπάρχουν φήμες ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το Find N3 στην παγκόσμια αγορά. Η OnePlus αναμένεται επίσης να εισέλθει στην αγορά των foldable smartphone τον επόμενο μήνα με την κυκλοφορία του OnePlus Open.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Honor θα ανακοινώσει το Magic V2 και πιθανώς άλλα δύο αναδιπλούμενα τηλέφωνα, και τα τρία θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως. Φαίνεται ότι η Xiaomi δεν αντέχει τον ανταγωνισμό; δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο κόστος εισαγωγής ενός τέτοιου τηλεφώνου σε αγορές εκτός Κίνας; ή οτιδήποτε άλλο. Το σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν θα δούμε foldable smartphone της Xiaomi στις παγκόσμιες αγορές πριν το 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.