Έχουν κάνει την εμφάνιση τους φήμες σχετικά με μια νέα συσκευή Xiaomi, γνωστή ως “N7”, η οποία λέγεται ότι θα είναι μέλος επερχόμενης σειράς της κινέζικης εταιρείας. Σχετικά με τα επερχόμενα τηλέφωνα της Xiaomi, έχουν διαρρεύσει έως τώρα οι αριθμοί μοντέλων των 14 και 14 Pro, ενώ έχει γίνει αναφορά σε ένα εντελώς νέο τηλέφωνο – το Xiaomi MIX Flip.

Τα 14 και 14 Pro λέγεται ότι διαθέτουν τους αριθμούς μοντέλου 23127PN0CC και 23116PN5BC για την κινεζική αγορά, αντίστοιχα. Για την παγκόσμια αγορά, οι συσκευές αυτές προσδιορίζονται από τους αριθμούς μοντέλου 23127PN0CG και 23116PN5BG. Τα κωδικά ονόματα μοντέλων τους είναι τα N3 και N2, ενώ το Ultra έχει κωδικό όνομα μοντέλου το N1. Τα τρία τηλέφωνα αναμένεται να χρησιμοποιούν τον Snapdragon 8 Gen 3 και να κάνουν ντεμπούτο τον Νοέμβριο.

Όσον αφορά το νέο τηλέφωνο, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, έχει κωδικό όνομα μοντέλου N7 και λέγεται ότι θα είναι μία εντελώς νέα συσκευή διότι δεν υπάρχουν προκάτοχοι του. Οι μέχρι τώρα αναφορές φωτογραφίζουν έναν νέο foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό και πιθανή εμπορική ονομασία Xiaomi MIX Flip.

Εκτός των παραπάνω, ο leaker δημοσίευσε έναν ισχυρισμό. Σύμφωνα με τον Digital Chat Station το επερχόμενο foldable της Xiaomi θα έχει όντως clamshell σχεδιασμό και θα είναι το πιο λεπτό τηλέφωνο του είδους του. Επιπλέον, ο leaker αναφέρει ότι θα είναι εκπληκτικά ελαφρύ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.