Αν και απέχουμε ακόμη από την αποκάλυψη του Xiaomi Mi 8, πριν από λίγες μόνο ώρες, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία που εικονίζει τη συσκευή να είναι αποτυπωμένη πάνω στο κουτί του. Το συγκεκριμένο leak είναι σημαντικό, γιατί επιβεβαιώνει την εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης και την διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη. Το retail box το οποίο διέρρευσε επιβεβαιώνει ότι θα εξοπλιστεί με Snapdragon 845. Στις εικόνες αποκαλύπτεται η μπλε έκδοση της συσκευής.

 

Οι τελευταίες και πιο πρόσφατες φήμες, θέλουν το smartphone να εξοπλίζεται με οθόνη 6.2 ιντσών Full HD (1080×2280) 19:9. Θα καταφθάσει με Qualcomm Snapdragon 845 σε εκδόσεις των 6GB / 8GB RAM και με 128GB storage. Το σύστημα διπλής κάμερας θα αποτελείται από αισθητήρες 20MP (f/1.7) και 16MP f/2.0, ενώ μπροστά θα υπάρχει ακόμη μια των 16MP f/2.0. Ήδη γνωρίζουμε ότι το MIUI 10 θα αποκαλυφθεί στις 31 Μαΐου, οπότε μάλλον η συσκευή θα καταφθάσει με αυτό στο εσωτερικό της. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια πιθανή πρώτη λίστα συσκευών που αναμένεται να αναβαθμιστούν σε MIUI 10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.