Όπως έχετε ενημερωθεί ήδη μέσω του techmaniacs.gr, η Xiaomi θα αποκαλύψει την επόμενη flagship συσκευή της στις 31 Μαΐου. Στο ίδιο event θα γίνει η ανακοίνωση του MIUI 10. Μάλιστα, ο κινεζικός OEM ήδη έχει ανοίξει τα registration για το beta testing της MIUI 10, αλλά μόνο για όσους μένουν στην Κίνα προς το παρόν.

Η Xiaomi δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την επίσημη λίστα των συσκευών που θα αναβαθμιστούν σε MIUI 10, αλλά αν κρίνουμε από την τακτική που ακολουθεί, αναμένεται να καταφθάσει σε συσκευές ακόμη και τριών ή και τεσσάρων χρόνων. Επίσης, έχει λεχθεί ότι μόνο συσκευές που τρέχουν Android Marshmallow και άνω θα αναβαθμιστούν, αλλά μέχρι να το επισημοποιήσει η Xiaomi, ας δούμε την πιθανή λίστα.

Mi series
Xiaomi Mi 6, Mi 6X, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi 4, Mi 4C, Mi 4s, Mi 3, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2s, Mi Max, Mi Max 2, Mi Note 2, and Mi Note 3.

Redmi series
Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus), Note 5 Pro, Redmi 5, Redmi 5A (Redmi Y1 Lite), Redmi Note 5A (Redmi Y1), Redmi Note 4 (4X), Redmi 4 (4A, 4X), and Redmi 3 (3S, 3 Prime, 3X, 3 Pro).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.