Σε αντίθεση με τα flagship Galaxy S, τα Fan Edition της Samsung δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα κυκλοφορίας. Η σειρά ξεκίνησε με το Galaxy S20 FE το 2020, ακολουθούμενη από το Galaxy S21 FE το 2022, αλλά δεν είδαμε ακόμη να κυκλοφορεί το Galaxy S22 FE. Ωστόσο, η Samsung φαίνεται ότι τελικά θα κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα μία νέα FE συσκευή, απλώς δεν θα είναι το S22 FE, αλλά το Galaxy S23 FE.

Samsung Galaxy S23 FE Renders

Έχουμε μάθει πολλά για τη συσκευή και τώρα ο γνωστός και έγκυρος leaker OnLeaks κοινοποίησε renders του Galaxy S23 FE μέσω του Smartprix. Όπως είναι προφανές, το FE μοντέλο μοιάζει πολύ με το βασικό Galaxy S23 και το Galaxy S23+. Η μόνη διαφορά που διακρίνουμε είναι η θέση του LED flash. Στα άλλα μοντέλα της σειράς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επάνω κάμερα, ενώ στα renders του FE βλέπουμε να είναι τοποθετημένο ανάμεσα στις δύο πρώτες κάμερες.

Καμία ιδιαίτερη διαφορά δεν παρατηρούμε ούτε στις πλευρές του Samsung Galaxy S23 FE. Ωστόσο, τα bezels φαίνονται λίγο μεγαλύτερα. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα της σειράς που έχουν ίσα περιμετρικά bezels, το S23 FE έχει chin. Επίσης, το S23 FE είναι σαν ένα μεγεθυμένο S23+. Συγκεκριμένα, είναι 158 x 76.3 x 8.2 χιλιοστά, ενώ το S23+ είναι 157.8 x 76.2 x 7.6 χιλιοστά.

Samsung Galaxy S23 FE Renders

Κατά τα άλλα, ο OnLeaks δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες πέρα από τις διαστάσεις και τα renders. Οπότε, παραμένουμε με όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το Galaxy S23 FE. Το επόμενο Fan Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το τρίτο τρίμηνο του 2023 σε περιορισμένες αγορές, με την ευρεία κυκλοφορία να αναμένεται το 2024.

Samsung Galaxy S23 FE Renders

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.