Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S21 FE στις αρχές του 2022 και δεν έβγαλε ποτέ στην αγορά το Galaxy S22 FE. Όσον αφορά το Samsung Galaxy S23 FE, είδαμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αφού η συσκευή και το θέμα του λανσαρίσματος του πέρασαν από σαράντα κύματα, τελικά θεωρείται δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει, αλλά όχι με βάση κάποιο σύνηθες χρονοδιάγραμμα.

Κάποια στιγμή, έγινε γνωστό ότι το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές και το λανσάρισμα θα γίνει πριν το ντεμπούτο των επόμενων foldable smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το smartphone θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2023 σε κάποιες αγορές, το το πρώτο τρίμηνο του 2024 σε κάποιες άλλες.

Όλο αυτό θυμίζει την περίπτωση του Galaxy S21 FE που περιμέναμε να κυκλοφορήσει ευρέως στα τέλη του 2021, αλλά τελικά έγινε διαθέσιμο στις αρχές του 2022. Συγκεκριμένα, το είδαμε να κυκλοφορεί περίπου έναν μήνα πριν το ντεμπούτο τον Galaxy S22. Οπότε, θα μπορούσε η ευρεία κυκλοφορία του Samsung Galaxy S23 FE να ευθυγραμμιστεί με το λανσάρισμα των Galaxy S24 ή να γίνει λίγο νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.