Το τελευταίο εγχείρημα της Samsung στην αγορά των υπολογιστών έρχεται με τη μορφή του All-In-One Pro, μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας γραφείου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα, για αρχή. Με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και τη διαθεσιμότητα να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου, η Samsung στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το desktop computing με τον κομψό σχεδιασμό και τις ισχυρές επιδόσεις του υπολογιστή της.

Στην τιμή των 1.990.000 γουόν Νότιας Κορέας ή περίπου 1.355 ευρώ, το All-In-One Pro διαθέτει λεπτό μεταλλικό πλαίσιο και εξαιρετικά λεπτό προφίλ μόλις 6.5 χιλιοστών, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα του χώρου γραφείου. Η 4K οθόνη 27 ιντσών, η οποία συμπληρώνεται από ηχεία 3D συμβατά με Dolby Atmos, υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων.

Samsung All-In-One Pro Launch

Με επεξεργαστή Intel Core Ultra, οι λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, το Samsung All-In-One Pro προσφέρει βελτιωμένη απόδοση CPU και GPU σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Αν και αναμένεται να έχει τουλάχιστον 16GB RAM και 256GB SSD αποθήκευσης, οι λεπτομέρειες σχετικά με τη δυνατότητα αναβάθμισης παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Samsung All-In-One Pro Launch

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας έχουμε θύρες HDMI, USB Type-A, Ethernet και ήχου, καθώς και υποστήριξη Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6E. Η ενσωματωμένη κάμερα διευκολύνει τις απρόσκοπτες βιντεοκλήσεις, ενώ τα Windows 11 Home και η ενσωμάτωση του Galaxy Ecosystem ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές της Samsung.

Samsung All-In-One Pro Launch

Το Samsung All-In-One Pro στοχεύει να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, συνδυάζοντας τον εξελιγμένο σχεδιασμό με τις ισχυρές επιδόσεις για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία για καθημερινές εργασίες, τη δουλειά, και την αναψυχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.