Είμαστε μια ανάσα πριν την ανακοίνωση των Galaxy S24 Ultra και σήμερα βλέπουμε τα νέα εντυπωσιακά χρώματα της συσκευής σε όλο τους το μεγαλείο. Τα νέα χρώματα είναι ξεχωριστά και σίγουρα θα δώσουν μια ωραία νότα στις συσκευές. Η Samsung θα πραγματοποιήσει την ανακοίνωση των συσκευών στις 17 Ιανουαρίου, όπου και θα δώσει ένα τέλος στις φήμες.

Εμείς, ανυπομονούμε να τις γνωρίσουμε από κοντά για να δούμε τι μπορεί να κάνει η ναυαρχίδα της εταιρίας σε όλους τους τομείς. Αν και οι μέχρι στιγμής φήμες μιλάνε για μικρότερες αναβαθμίσεις σε σχέση με πέρσι, σε θέματα hardware, όμως μεγάλες αναβαθμίσεις σε θέμα software, με την συσκευή να επικεντρώνεται στις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης περισσότερο.

Σήμερα έχουμε την φωτογραφία από τα τρία νέα χρώματα του Galaxy S24 Ultra και φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Έχουμε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί που σίγουρα θα ξεχωρίζει, ενώ από κάτω έχουμε ένα γαλάζιο, που φαίνεται να ιριδίζει. Τέλος έχουμε και ένα κάπως ανοιχτό πράσινο, που κα αυτό έχει το ενδιαφέρον του.

Galaxy S24 Ultra χρώματα

Κα αυτά τα renders επιβεβαιώνουν την αφαίρεση της κυρτής οθόνης από την συσκευή, κάτι που είδαμε και εχθές στην πρώτη πραγματική φωτογραφία της συσκευής.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες και τις διαρροές για το Samsung Galaxy S24 Ultra, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.