Ο Snapdragon 8 Gen 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για smartphone από την Qualcomm και ίσως αναρωτιέστε ποια τηλέφωνα θα είναι τα πρώτα που θα το χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή από μια συνήθως αξιόπιστη πηγή, η Xiaomi έχει μια αποκλειστική συμφωνία με τον κατασκευαστή chip για να χρησιμοποιήσει πρώτη τον Snapdragon 8 Gen 4. Έτσι, οι δύο πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιήσουν το νέο SoC θα είναι τα Xiaomi 15 και 15 Pro.

Θα ακολουθήσουν αργότερα το OnePlus 13 και το iQOO 13. Ενώ η ακριβής σειρά κυκλοφορίας μπορεί να έχει αλλάξει από πέρυσι, αυτοί είναι οι “συνήθεις ύποπτοι” με βάση την ιστορία της αγοράς smartphone. Τα OnePlus 12, iQOO 12, Xiaomi 14 και 14 Pro ήταν επίσης μεταξύ των πρώτων που έφεραν τον Snapdragon 8 Gen 3 όταν κυκλοφόρησαν πέρυσι.

Οι παγκόσμιες κυκλοφορίες για τα Xiaomi 15, OnePlus 13 και iQOO 13 μπορεί να καθυστερήσουν κατά μερικές εβδομάδες από το ντεμπούτο τους στην Κίνα, όπως έχει γίνει παράδοση, και να θυμάστε ότι το 14 Pro δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον διάδοχό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.