Ένα ριζικά ανανεωμένο design θα βλέπει ο χρήστης κάθε φορά που θα μπαίνει στο myΔΕΗ ή αλλιώς γνωστό σε όλους μας ως e-bill, ενώ ριζικά ανανεωμένες είναι και οι εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

myΔΕΗ

Να σημειωθεί βέβαια ότι πολλοί ήδη εντοπίσουν σημαντικά προβλήματα, όπως το pdf του λογαριασμού να μην γίνεται άμεσα διαθέσιμο όπως συμβαίνει και με το ebill της ΗΡΩΝ ενώ στη δική μας περίπτωση, ο τελικός λογαριασμός είναι 179 ευρώ, στο ebill της ΔΕΗ βέβαια, αναφέρεται ότι οφείλουμε 160 ευρώ, δεν συμφωνεί δηλαδή το ποσό με το pdf του λογαριασμού. Βέβαια, η παροχή έχει μεταφερθεί σε άλλον πάροχο, δεν γνωρίζουμε αν παίζει λόγω αυτού κάποιο glitch.

myΔΕΗ

Στην ενότητα οι παροχές ο χρήστης θα βρει τις παροχές που έχει στο όνομά του, ενώ αν πατήσει περισσότερα θα μπορεί να βρει τους λογαριασμούς, το ιστορικό κινήσεων. Στην ενότητα λεπτομέρειες δίνεται η δυνατότητα παραμετροποίησης του e-λογαριασμού, ο τρόπος ενημέρωσης κατά την έκδοσή του και φυσικά η επεξεργασία της πάγια εντολής με κάρτα.

Για κινητά τηλέφωνα μπορείς να βρεις την εφαρμογή της ΔΕΗ στο App Store για συσκευές iPhone, στο Android, ενώ είναι διαθέσιμη και στο AppGallery για τα κινητά της Huawei. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.