Το Google Messages αποτελεί την κύρια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου για συσκευές Android αν και ορισμένοι κατασκευαστές εξακολουθούν να προτιμούν να παρέχουν τις δικές τους εναλλακτικές λύσεις. Πλέον, φαίνεται ότι μια ακόμη σημαντική ενημέρωση έρχονται στην εν λόγω δημοφιλή εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ένα νέο side menu, που θα λειτουργεί παρόμοια με εκείνο του Gmail, με διάφορες επιλογές εναλλαγής μεταξύ όλων των μηνυμάτων, των αρχειοθετημένων μηνυμάτων, των spam/blocked μηνυμάτων. Υπάρχουν επίσης quick access links για το pairing νέας συσκευής, αλλαγής θέματος ή σημείωσης όλων ως αναγνωσμένων.

Η αλλαγή προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η Google έχει απομακρυνθεί από τα μενού “hamburger” και τα πλαϊνά πάνελ πλοήγησης σε άλλες εφαρμογές.

Το 9to5Google ανακάλυψε επίσης στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αναπτύσσεται μια νέα λειτουργία μεταφόρτωσης πολυμέσων, η οποία θα ανεβάζει τις εικόνες και τα βίντεο απευθείας στο Google Photos και θα περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο στο μήνυμα.

Το καλύτερο antivirus για τα Windows 10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.