Σας αρέσουν τα stylus αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα φαινομενικά ακριβό smartphone; Υπάρχουν και πιο οικονομικές προτάσεις όπως τα Moto G Stylus της Motorola. Η επόμενη προσθήκη στη σειρά θα είναι το Moto G Stylus (2023), το οποίο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες, σε 5G και 4G LTE εκδόσεις.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωσή της, αυτή η αναμφίβολα προσιτή συσκευή είναι πρωταγωνιστής σε διάφορα leaks. Κυκλοφόρησαν renders, είδαμε κάποιες εκδόσεις να περνάνε από την FCC, και τώρα διέρρευσε διαφημιστικό υλικό που επιβεβαιώνει μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά και πιθανά πλεονεκτήματα έναντι του φετινού ανταγωνισμού στην κατηγορία κάτω των 400 δολαρίων.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Moto G Stylus (2023) έχει κάπως απλούστερο σχεδιασμό, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Το τετράγωνου σχήματος module δεν προεξέχει πολύ από την πίσω πλευρά του τηλεφώνου, κάτι που είναι πάντα καλό, και οι δύο αισθητήρες θα πρέπει να είναι αρκετά ικανοί και ευέλικτοι για να ικανοποιήσουν τους περισσότερους πιθανούς αγοραστές.

Οι προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής δεν έχουν γίνει ακόμη πλήρως γνωστές, αλλά γνωρίζουμε ότι η κύρια κάμερα θα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 50MP και τεχνολογία Quad Pixel που υπόσχεται να προσφέρει τις πιο ευκρινείς 12.5MP εικόνες. Η δεύτερη κάμερα παραμένει ένα μυστήριο, ενώ δεν θα υπάρχει τρίτο στοιχείο – άλλωστε ο 2MP depth του 2022 μοντέλου ήταν σε μεγάλο βαθμό άχρηστος.

Το Moto G Stylus (2023) θα διαθέτει την ίδια μπαταρία 5.000mAh με τον προκάτοχό του, η οποία θα προσφέρει αρκετή αυτονομία. Σύμφωνα με περισσότερες από μία πηγές, το τηλέφωνο θα έχει 6.5 ιντσών με HD+ ανάλυση και 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Επιπλέον, αναμένεται να έχει τον Helio G88, αν θα μπορούσε να είναι μόνο για την 4G LTE έκδοση. Μένει να δούμε ποιο chipset με δυνατότητα 5G θα διαδεχθεί τον Snapdragon 695 του Motorola για το G Stylus 5G (2022).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.