Η ώρα έφθασε, με την Apple να προβαίνει στα επίσημα αποκαλυπτήρια του iPhone SE 3, φέρνοντάς το στην εποχή του 5G και εξοπλίζοντάς το με κορυφαίες επιδόσεις. Το iPhone SE 2022 διαθέτει ένα παρόμοιο με τον προκάτοχό του design, το οποίο με την σειρά του μοιάζει αρκετά με το iPhone 8.

Το iPhone SE 2022 προορίζεται για όσους δεν ενδιαφέρονται για ένα φρέσκο σχεδιασμό και θέλουν απλώς ένα smartphone στην τσέπη τους, όπως σημειώνει το phonearena.com. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι οι παλιές σας θήκες και αξεσουάρ θα λειτουργούν και θα ταιριάζουν απόλυτα με αυτό, αφού έχει το ίδιο σχήμα και μέγεθος. Ένα άλλο πλεονέκτημα για την Apple είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως καμιά προσαρμογή στη γραμμή παραγωγής, γι’ αυτό και η σειρά SE είναι πάντα το πιο προσιτό iPhone.

Διαθέτει μια 4.7 ιντσών LCD οθόνη με 16:9 aspect ratio, εξοπλίζεται με τον Apple A15 Bionic με κορυφαίες επιδόσεις για μια συσκευή αυτού του κόστους. Πλέον, η συσκευή θα είναι συμβατή και με 5G δίκτυα, ωστόσο δυστυχώς η βασική έκδοση μένει στα 64GB.

Όσον αφορά την κάμερα, συνεχίζει να είναι η ίδια, στα 12MP, με τον αισθητήρα να μην έχει αυξηθεί σε μέγεθος για να ενσωματώσει μεγαλύτερα pixels. Επομένως, οι οποιεσδήποτε βελτιώσεις θα έρθουν μέσω του νέου επεξεργαστή. Χάρη στον A15 Bionic, το iPhone SE έχει πλέον πρόσβαση στο Deep Fusion που χρησιμοποιεί την μηχανική μάθηση για να δημιουργεί εντυπωσιακές και λεπτομερείς φωτογραφίες. Η Apple δεν ανέφερε τίποτα για τα Photographic Styles, οπότε φαίνεται ότι το iPhone SE ίσως να μην αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή τη νέα λειτουργία. Όσον αφορά την selfie αυτή είναι στα 7MP.

iPhone SE 2022

Ένα μικρό πρόβλημα. Ένας δυνατός επεξεργαστής θέλει και καλή μπαταρία. Η Apple δεν της αρέσει να μιλάει για αριθμούς, με το iPhone SE 2020 να εξοπλίζεται με μια 1.821 mAh και να μην έχει και την καλύτερη αυτονομία.  Ο διάδοχος έχει το ίδιο σώμα, επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά.  Πάντως, κατά τη διάρκεια του event η Apple ισχυρίστηκε ότι η έξυπνη απόδοση του A15, το iOS και η νέα “χημεία της μπαταρίας”  εγγυώνται βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone SE 2022. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 429 δολάρια.

Η Apple ανακοινώνει το M1 Ultra: Επιδόσεις από άλλον πλανήτη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.