Τα πρώτα renders του Huawei P40 ήταν ιδιαίτερα σκοτεινά είναι η αλήθεια και τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας ένα νέο render που μας δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επερχόμενη συσκευή. Δείχνει ένα τριπλό σύστημα κάμερας με ορθογώνιο camera bump στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής, ένας design το οποίο συναντάμε σε όλο και περισσότερα flagships του 2020.

Αλλά και το μπροστινό μέρος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δείχνει μια flat οθόνη με οπή για την στέγαση της διπλής selfie κάμερας. Η οθόνη έχει διαστάσεις μεταξύ 6.1 – 6.2 ίντσες. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την μη Pro έκδοση, αν και οι φήμες επισημαίνουν την ύπαρξη μιας κύριας κάμερας μαζί με ultrawide και τέλος ένα 3D ToF αισθητήρα. Η selfie σίγουρα θα διαθέτει μια κύρια και μια ultra wide.

Δυστυχώς, η συσκευή φαίνεται ότι χάνει το 3.5 headphone jack, το P30 είχε ένα στο κάτω μέρος. Το Huawei P40 θα εξοπλιστεί με Kirin 990 και θα τρέχει Android 10 με τα Huawei Mobile Services που θα αντικαταστήσουν το software της Google. Τα P40 και P40 Pro θα αποκαλυφθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.