Το Huawei P Smart είναι από τα πιο καλύτερα budget smartphones του πρώτου μισού του 2018. Με διπλό σύστημα κάμερας, σαρωτή αποτυπωμάτων και full HD+ 18:9 οθόνη, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα smartphones που έχουμε δει στην τιμή 200-250 ευρώ.

Οι εικόνες που δημοσιεύονται σήμερα, παρουσιάζουν μια εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας και dual-camera setup με το “AI camera” branding.

Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον Kirin 710, ένα 12nm octa-core chipset, 3GB ή 4GB RAM και 32GB ή 64GB χώρου και 3,320mAh ,μπαταρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροTo Fuchsia OS έρχεται στο Honor Play
Επόμενο άρθροΤέλος το WIndows 10 October Update ξανά σε συστήματα με Intel Graphics
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω προπαραγγείλει το κινητό από τον Κωτσοβολο εδώ και έναν μήνα. (Το θέμα στο κείμενο μου είναι ότι δεν έχω τηλέφωνο και η εξυπηρέτηση των εταιρειών).
     Ο Κωτσόβολος λέει, δεν το έχει παραδώσει ακόμα γιατί υπάρχει πρόβλημα παράδοσης του τηλεφώνου από τον προμηθευτή. 
    Ο προμηθευτής από την άλλη και αυτός δεν απαντάει υπεύθυνα.  Ένας μήνας;  χωρίς καμία εταιρεία να πει δημοσίως πώς έχουν πρόβλημα η να δώσει μια εμεση λύση σε αυτούς που πίστεψαν πριν κυκλοφορήσει η συσκευή; πώς αποζημιωνομαι; πότε θα το πάρω;  αδιαφορία δυστυχώς και από τις δύο εταιρίες και Huawei & Kotsovolos.
    Λόγω της θέσης σας εσείς μπορείτε να εμπλακείτε στο ζήτημα αυτό;
    Με αυτον τον τρόπο λένε ευχαριστώ στο πελάτη τους που προπληρωσε την συσκευή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.