Η Huawei αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεση του Harmony OS για τις συσκευές της τον επόμενο μήνα. Και αν και βρίσκεται ακόμη σε beta φάση, ένα τεσσάρων λεπτών video που δημοσιεύθηκε στο Weibo αποκαλύπτει τις βελτιώσεις που επεξεργάζεται η εταιρεία.

Huawei Mate 40 Pro

Η πιο δραστική αλλαγή, αφορά το νέο control center το οποίο μπορείς να τραβήξεις από την πάνω δεξιά γωνία. Η πάνω αριστερή γωνία σου προβάλλει μια μηχανή αναζήτησης εντός της συσκευής, ενώ ένα βασικό gesture προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη αποκαλύπτει τις ειδοποιήσεις.

Το τηλέφωνο που έχει χρησιμοποιηθεί στο video είναι το Huawei mate 40 Pro. Οι εφαρμογές ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με ό,τι έχουμε δει σε Android συσκευές. Αν και ο reviewer στο video τονίζει ότι αυτό το γρήγορο άνοιγμα των εφαρμογών περιορίζεται μόνο στα apps του λειτουργικού και δεν αφορά τις τρίτες εφαρμογές, τους browsers και τα παιχνίδια.

Οπτικά, το Harmony OS 2.0 βρίσκεται πολύ κοντά στο EMUI 11. Η Huawei έχει ήδη αναπτύξει ένα πολύ καλό UI και είναι λογικό να θέλει να μείνει με αυτό.

Apple: Η Epic Games θέλει να μας κάνει Android: Ξεχάστε το!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.