Η vivo λάνσαρε τα X Fold και X Fold+ το περασμένο έτος και σύντομα περιμένουμε να κυκλοφορήσει το X Fold 2. Ήδη η εταιρεία έχει προβάλει το επερχόμενο foldable και έχει επιβεβαιώσει ότι θα το παρουσιάσει στο κοινό κατά τη διάρκεια του 2023 Boao Forum.

Καθώς κυκλοφορούν λεπτομέρειες για το τηλέφωνο, και με στέλεχος της εταιρείας να έχει αναφέρει ότι μέχρι την παρουσίαση του θα έχουν διαρρεύσει τα πάντα, στο Weibo κοινοποιήθηκε ένα unboxing βίντεο που αποκαλύπτει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο σε όλο το μεγαλείο του.

Το vivo X Fold 2 έχει δερμάτινη πλάτη με μία γυάλινη λωρίδα στην εξωτερική μεριά. Το κυκλικό module φαίνεται να είναι αρκετά επίπεδο και έχει την υπογραφή της ZEISS. Στο βίντεο το βλέπουμε στο εμβληματικό κόκκινο χρώμα που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία στις νεότερες ναυαρχίδες της.

Επιπλέον, όπως είχε γίνει γνωστό, το X Fold 2 δείχνει να είναι αρκετά λεπτό και ενδεχομένως η μείωση στο πάχος της συσκευής να οφείλεται στην αφαίρεση της περισκοπικής κάμερας. Κατά τα άλλα, στα label του module αναφέρεται μία ultra wide 16mm, η κύρια κάμερα, και ένας 2x 47mm τηλεφακός.

Μερικά ακόμα σημαντικά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτονται είναι ότι το vivo X Fold 2 έχει 120Hz οθόνες, ultrasonic in-display fingerprint sensor, το Flex Mode της εταιρείας, και η taskbar για τα foldable smartphones. Μετράμε αντίστροφα για την παρουσίαση και περιμένουμε ακόμα περισσότερα “leaks”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.