Το vivo X Fold 2 θα κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο. Πριν από την κυκλοφορία του, το foldable smartphone παρουσιάστηκε στο 2023 Boao Forum στην Κίνα και φαίνεται να διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό.

Τα X Fold και X Fold+ διαθέτουν ορθογώνιο module κάμερας που φιλοξενεί ένα κυκλικό στοιχείο με τους φακούς. Όμως, φαίνεται ότι αυτός ο σχεδιασμός ήταν αναγκαίος λόγο της διάταξης των εσωτερικών εξαρτημάτων.

Στο vivo X Fold 2 η εταιρεία πραγματοποίησε δραστικές αλλαγές και το foldable smartphone διαθέτει ένα κυκλικό module με τριπλό σύστημα καμερών, ring LED flash, χωρίς περισκοπική κάμερα, οι προκάτοχοι του έχουν τετραπλά συστήματα με περισκοπικούς φακούς.

Το σύστημα καμερών του X Fold 2 λέγεται ότι θα αποτελείται από την 50MP Sony IMX866 κύρια με OIS, μία 12MP Sony IMX663 ultra wide, και έναν 12MP Sony IMX663 τηλεφακό.

Η κατάργηση της περισκοπικής και ενδεχομένως κάποιες αλλαγές στην εσωτερική διάταξη, επέτρεψαν στην εταιρεία να μειώσει το πάχος του foldable smartphone. Το vivo X Fold 2 δείχνει λεπτότερο και έχει μία εντυπωσιακή curved εξωτερική οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.