Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε δει τα πρώτα renders του iPhone 14 εκ μέρους του Jon Prosser. Σήμερα, ο Waqar Khan, γνωστός για τα renders που δημοσιεύει παρουσιάζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design των iPhone 14 Pro 5G. Όπως βλέπουμε, η εγκοπή αντικαθίστανται από μια οπή για την κάμερα και το ακουστικό ανεβαίνει στο πάνω bezel. Χαρακτηριστική, είναι επίσης, η απουσία camera bump.

iphone 14 pro

Παρά αυτό το γεγονός, το τηλέφωνο μοιάζει να είναι λίγο πιο παχύ από το iPhone 13 Pro. Επίσης, ενώ μόνο τα iPhone 13 Pro έχουν ProMotion 120Hz οθόνες και τα τέσσερα μοντέλα (iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max) θα εξοπλιστούν με τη δυνατότητα ανανέωσης της οθόνης 120 φορές το δευτερόλεπτο.

Βρισκόμαστε ακόμη 10 μήνες μακριά από την άφιξη των επόμενων συσκευών της Apple και πολλοί θα τονίσουν ότι είναι νωρίς να γνωρίζουμε το design. Πάντως, όπως είχε αναφέρει τον Σεπτέμβριο, ο Graham Townsend, ο VP του τμήματος camera hardware engineering της Apple, η εταιρεία γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του iPhone και το design τρία χρόνια πριν.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ξεφτιλα ….
    το wallpaper που βλεπουμε στις εικονες της υποτιθεμενης μελλοντικης συσκευης Apple, ειναι “κλεμμενο” απο τις εργοστασιακες φωτογραφιες των oneplus 5T

    • Το βίντεο είναι φτιαγμένο από κάποιον άλλον και όχι από την ίδια την Apple. Όποιος το έφτιαξε αυτό προφανώς έβαλε ένα wallpaper τελείως τυχαίο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.