Η Apple φλερτάρει με την ιδέα ενός δαχτυλιδιού που μπορεί να φορεθεί και να λειτουργεί αδιάκοπα για αρκετά χρόνια, όπως υποδεικνύεται από πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μέχρι τώρα, δεν είδαμε κάτι χειροπιαστό για το Apple Ring, αλλά με τη Samsung να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της έξυπνο δαχτυλίδι, μπορεί να δούμε την Apple να κάνει τη δική της κίνηση.

Σύμφωνα με το ET News, η Apple έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην αγορά για ενδείξεις σχετικά με το αν ένα έξυπνο δαχτυλίδι θα ήταν μια δημοφιλής, λιγότερο παρεμβατική εναλλακτική λύση από ότι ένα ρολόι, που μπορεί να φορεθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο εύκολο να κοιμηθείς φορώντας το, και να παρακολουθείς την υγεία σου.

Η Apple λέγεται ότι εξετάζει σοβαρά την ιδέα του Ring ως μια βιώσιμη επέκταση της σειράς φορητών συσκευών της και έχει όλο και περισσότερες αιτήσεις για πατέντες που σχετίζονται με μια συσκευή που φοριέται στα δάχτυλα και έχει NFC. Παράλληλα, προγραμματίζει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της συσκευής.

Apple Ring

Η φήμη κυκλοφορεί καθώς η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Galaxy Ring στη δεύτερη εκδήλωσή Galaxy Unpacked για το 2024, η οποία είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έκανε tease το προϊόν στο τέλος της πρώτης εκδήλωσης Unpacked τον Ιανουάριο. Το Galaxy Ring αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Εκτός από τη φημολογούμενη ικανότητά του να μετράει τη ροή του αίματος, το Galaxy Ring αναμένεται επίσης να διαθέτει ΗΚΓ, παρακολούθηση ύπνου, και λειτουργίες για τον έλεγχο άλλων συσκευών και την πραγματοποίηση ασύρματων πληρωμών από απόσταση. Η συσκευή αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη. Δεν γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο θα ισχύει και για το Apple Ring.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.