Όπως σημειώνει το Apple Insider, πρόσφατα έγινε δεκτή η κατοχύρωση πατέντας για ένα smart ring ή αλλιώς έξυπνο δαχτυλίδι το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνεις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις από το iPhone και για τον μερικό έλεγχο αυτού.

smart ring

Το smart ring θα μπορεί να λαμβάνει ειδοποίηση από ένα smartphone και να ειδοποιεί τον χρήστη με μια χαρακτηριστική δόνηση. Ειδικότερα, εντός της πατέντας περιγράφεται ένα δαχτυλίδι το οποίο θα απαρτίζεται από ένα εσωτερικό μέρος σταθερό και ένα εξωτερικό περιστρεφόμενο.

Και η Samsung λέγεται ότι ετοιμάζει μια πρόταση αντίστοιχη, το Galaxy smart ring, με τις πληροφορίες να θέλουν το project να είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Μάλιστα η Apple έχει λάβει ήδη την πατέντα για την υλοποίησή της και έχουμε τα σχεδιαγράμματα από την πατέντα. Με το περιστρεφόμενο εξωτερικό του δαχτυλιδιού, ο χρήστης θα μπορεί να ελέγξει μέχρι κάποιο βαθμό τις Apple συσκευές γύρω του, όπως το κινητό του, το tablet και το ρολόι του.

Apple

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ανακοίνωση του, όμως πιθανότατα δεν απέχει πολύ από το σήμερα, αφού και οι πατέντες έχουν εγκριθεί και είναι γνωστό πως η ανάπτυξή του είναι σε προχωρημένο στάδιο. Λέτε να είναι το “one more thing” της παρουσίασης του Σεπτεμβρίου; Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.