Έχουμε δει πολλές φήμες και αναφορές για τρία νέα smartwatch από τη Samsung, το οικονομικό Galaxy Watch FE, το εξαιρετικά premium Galaxy Watch 7 Ultra, και το πρώτο τετράγωνο έξυπνο ρολόι της εταιρείας. Ωστόσο, δεν περιμέναμε να δούμε κάτι τέτοιο.

Η Samsung, όπως όλα δείχνουν, επιμένει στις κυκλικές οθόνες και σε σχεδιασμό που έρχεται από άλλη εποχή. Σύμφωνα με τον OnLeaks και το Smartprix, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια πήγε και έβαλε κυκλική οθόνη σε τετράγωνη κάσα και δημιούργησε το Galaxy Watch 7 Ultra.

Είναι η πρώτη φορά που αναμένεται η Samsung να βγάλει ένα εξαιρετικά premium smartwatch και το να βλέπουμε πως το Galaxy Watch 7 Ultra έχει τόσο κακόγουστο σχεδιασμό μας απογοητεύει. Δεν είναι καν rugged, να προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε το χοντροκομμένο design.

Έπειτα, η διατήρηση της στρογγυλής οθόνης δείχνει ότι η Samsung δεν έχει κάνει αλλαγές στο UI, αν και αυτό ίσως έχει τα θετικά του, μιας που το Ultra θα προσφέρει οικεία εμπειρία χρήσης. Βέβαια, έχει βάλει τρία κουμπιά, εκ τον οποίο το κεντρικό μπορεί να είναι και κορώνα.

Στην πλάτη του Samsung Galaxy Watch 7 Ultra υπάρχουν διάφοροι αισθητήρες υγείας, συμπεριλαμβανομένου ενός για τη θερμοκρασία σώματος. Επίσης, εκτός από το τρίτο κουμπί, έχει γίνει μία ακόμα αλλαγή, τα λουράκια είναι χωνευτά στην κάσα.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Watch 7 Ultra θα έχει 1.5″ οθόνη, ίδια με το 6 Classic και διαστάσεις κάσας 47×47.4×16.4mm – μεγαλύτερη από του 6 Classic, αλλά δικαιολογημένα μιας και είναι τετράγωνη. Το smartwatch αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 10 Ιουλίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατ’ αρχήν, το σε ποιον και πόσο θα αρέσει ο σχεδιασμός αυτός είναι εξαιρετικά υποκειμενικό, οπότε η κριτική αυτή είναι τουλάχιστον αβάσιμη (πχ εμένα μου αρέσει αρκετά, και την θεωρώ καλή κίνηση και από business πλευράς διαφοροποίησης του κορυφαίου μοντέλου).

    Κατά δεύτερον, το ανωτέρω είναι μια κακή απόπειρα αυτοματοποιημένης μετάφρασης και “συγγραφής” άρθρου που δεν προσπαθεί ο υπογράφων να κρύψει ούτε στοιχειωδώς. Συγχαρητήρια και στο σάιτ σας που το επιτρέπει…

  2. Τόσα ξέρεις τόσα λες… Ωστόσο, Ευχαριστούμε για το “εμπεριστατωμένο”, πραγματικά “περιεκτικό”, και “ουσιώδες” σχόλιο, το οποίο αποτελεί μία “σεβαστή” “προσπάθεια” κραξίματος και ικανοποίησης της ανάγκης σας να αισθανθείτε “ανώτερο άτομο”. Καλή σας συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.