Μην θεωρήσεις ότι κάνουμε διαφήμιση, αλλά αν δεν το πιστεύεις μπορείς να μην συνεχίσεις την ανάγνωση. Αγοράσαμε από το skroutz την MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT Εξωτερική Κεραία 4G Πανκατευθυντική 5dBi με σύνδεση SMA και είδαμε σαφείς βελτιώσεις στο σήμα σε ένα ZTE MF286R.

Οι βελτιώσεις βέβαια που θα δει ο κάθε χρήστης είναι σχετικές. Για παράδειγμα, στο ZTE MF286R δεν μπορείς να επιλέξεις τις μπάντες στις οποίες θα κλειδώσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιλέξεις τις καλύτερες. Έτσι, έχουμε και πάλι 3 γραμμές σήμα από τις 5 του router (104db βλέπουμε στο διαχειριστικό). Με ένα καλύτερο router που να έχει και επιλογές κλειδώματος θεωρούμε ότι θα βλέπαμε πολύ παραπάνω. Αυτή τη στιγμή ανάλογα με τον server δίνει 70Mbps download και 20 Mbps upload.

Θα χρειαστείς και δυο καλώδια, όσο πιο μικρά γίνεται για να μην έχεις απώλειες. Εμείς αγοράσαμε τα δυο αυτά.  Πάντως όπως όλοι γνωρίζουμε για να δεις υψηλές ταχύτητες θέλεις καλό router Cat12 κατά προτίμηση. Με ένα 20αρικο πάντως μπορείς να βελτιώσεις τις ταχύτητες.

Το νέο εργαλείο ελέγχου ταχύτητας της Cosmote – Δες ταχύτητες στη περιοχή σου!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενδιαφέρον το άρθρο, αλλά δεν αναφέρει ποια ήταν η ισχύς του σήματος και η ταχύτητα πρώτου συνδεθεί η εξωτερική κεραία για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.