Επιτέλους το εργαλείο ελέγχου ταχύτητας στην περιοχή σου έχει ενημερωθεί, με τα τελευταία και πιο πρόσφατα στοιχεία να αφορούν τον Δεκέμβριο του 2023. Πρόκειται για το εργαλείο το οποίο μπορείς να πας να βάλεις τον αριθμό σου και να δεις τις διαθέσιμες ταχύτητες του internet στην περιοχή σου.

Παρουσιάζει τη μέγιστη, τη συνήθη και την ελάχιστη ταχύτητα για ιδιώτες και επιχειρήσεις με αναζήτηση με γειτονικό αριθμό (αν δεν είσαι πελάτης Cosmote) ή πληκτρολογώντας τη διεύθυνσή σου.

Παράλληλα, μέσα από το εν λόγω εργαλείο, μπορείς να διαπιστώσεις και αν έχει φθάσει η οπτική ίνα στο σπίτι σου. Μπορείς να βρεις το δωρεάν εργαλείο της Cosmote με τα νέα διαθέσιμα στοιχεία εδώ.

Τελευταία ενημέρωση γράφει Δεκέμβριος 2023, δεν θυμάμαστε ακριβώς ποιον μήνα και έτος έγραφε, πάντως πρέπει να έχουν να το ενημερώσουν πάνω από χρόνο. 

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση από ποτέ άλλοτε στο Google Maps είναι γεγονός!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.