Η Huawei θα προβεί στην παρουσίαση των Huawei Mate 40 series την επόμενη εβδομάδα. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και σήμερα, αποκαλύπτεται η τιμή της εν λόγω συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei mate 40 Pro έκανε την εμφάνισή του στο Γερμανικό Amazon στη τιμή των 1.200 ευρώ, ενώ το shipping του θα ξεκινήσει από τις 9 Νοεμβρίου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλα γελαμε με τη huawei.χωρις Gapps με τετοιες τιμες; μια κινα της μενει και εκει θα δει κατακορυφη πτωση σε λιγο καιρο

    • Καταρχάς δεν φταίει η huawei για αυτό και δεύτερον μήπως να αρχίσεις να σκέφτεσαι πόσο εξαρτημένος είσαι από μια εταιρία?

  2. Η Huawei έχει δεχθεί πόλεμο
    Το σίγουρο είναι πως θα έχει 2-3 πολύ δύσκολα χρόνια…
    Ύστερα ίσως να έχει ένα κλειστό λογισμικό που θα πετάει και τότε θα ξυρίσουν τον γαμπρό

  3. Σε ένα εμπορικό πόλεμο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρεις θέση όντας άσχετος όπως εγώ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι συσκευές της Huawei δείχνουν και μάλλον είναι οι κορυφαίες της αγοράς Έχοντας μια από αυτές εδώ και 3ετία οφείλω να ομολογήσω ότι είναι το κορυφαίο smartphone μακράν από αυτά που είχα τόσο σε αξιοπιστία όσο και σε απόδοση στο πέρασμα του χρόνου. Το δε p30 που έχει μέλος της οικογενείας μου είναι απλά κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα. Το δυσάρεστο είναι ότι τελικά είμαστε εγκλωβισμένοι σε 2 δυνάμεις και υποχείρια σε κάθε βλακεία που οι ηγέτες τους πράττουν. Όσο για το λογισμικό είναι εξοργιστικό να είναι μονοπώλιο και μοχλός πίεσης για τα πάντα….Εμετός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.