Ύστερα από μια κάπως μεγαλύτερη από το σύνηθες αναμονή, το Huawei Mate 40 Pro θα ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου. Σήμερα, κάνουμε μια πιο αναλυτική περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών. Η συσκευή, έρχεται με κυρτές πλευρές τόσο στην οθόνη όσο και στο πλάι, με τον σκοπό του συγκεκριμένου design να είναι να κάνει τα bezels να απουσιάζουν όταν το κοιτάς. Το νέο Mate παρουσιάζει μεγαλύτερη κυρτότητα, χωρίς βέβαια, να θυσιάζονται τα πλαϊνά κουμπιά, όπως γινόταν στο μοντέλο του 2019.

Η οθόνη, είναι των 6.76 ιντσών, η μεγαλύτερη στη σειρά και θα είναι πιο ευκρινής, χάρη στην πυκνότητα pixel των 456 ppi και στην ανάλυση 1,344 x 2,772 px. Δεν γίνεται καμιά αναφορά για το refresh rate. Το εν λόγω leak δίνει μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είδαμε στα πρώιμα renders. Δεν υπάρχει periscope αισθητήρα, αντίθετα μια κλασσική των 12MP tele με 5x optical zoom. Μια άλλη ενδιαφέρουσα αλλαγή, είναι ότι το laser autofocus σύστημα θα συνοδεύεται από έναν optical depth sensor. Θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του autofocus, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πως. Θα υπάρχει ένας depth αισθητήρας μπροστά, που θα μοιράζεται την οπή με μια 12Mp selfie κάμερα.

Η κύρια κάμερα θα είναι των 50MP με optical image stabilization. Θα μπορεί να προβεί στην εγγραφή 8K video recording και θα διαθέτει τόσο dual tone LED flash όσο και έναν ambient light αισθητήρα για καλύτερο color rendering. Η τρίτη κάμερα θα είναι μια των 20MP ultrawide.

Το Huawei Mate 40 Pro θα εξοπλίζεται με τον Kirin 9000, τον πρώτο 5nm  chipset με ενσωματωμένο 5G modem. H CPU θα απαρτίζεται από Cortex A77 πυρήνα στα 3.13Ghz και τρεις A77 στα 2.54Ghz, + τέσσερις A55 στα 2.04Ghz. Η GPU θα χρησιμοποιεί Mali G78 της ARM, και όπως έχουν δείξει τα benchmarks θα αφήνει τον Snapdragon 865+ πίσω όσον αφορά τις επιδόσεις γραφικών. Τέλος, θα περιλαμβάνει 65W fast charging με 4.400 mAh, θα καταφθάσει με Android 10+EMUI 11, αν και φήμες το θέλουν να έρχεται με EMUI 11 βασισμένο στο Android 11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.