Πολλά έχουν διαρρεύσει για τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Πλέον, μαθαίνουμε λεπτομέρειες, ενώ τα τηλέφωνα περνάνε από πιστοποιήσεις, καθώς πλησιάζουμε στο λανσάρισμα και την κυκλοφορία τους. Στα τελευταία νέα έχουμε πληροφορίες τις ταχύτητες φόρτισης των επερχόμενων foldable, από καταχωρήσεις τους στη 3C.

Οι συσκευές καταχωρήθηκαν με αριθμούς μοντέλου SM-F7310 και SM-F9460. Σύμφωνα με πηγές, αυτοί οι αριθμοί μοντέλου ανήκουν στο Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5, αντίστοιχα. Οι δύο συσκευές φαίνεται να υποστηρίζουν τον τυπικό φορτιστή 25W της Samsung με αριθμό μοντέλου EP-TA800. Οπότε, οι ελάχιστες φήμες για 45W φόρτιση πέφτουν στο κενό.

Επίσης, δεν φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 θα έχουν κάποια σημαντική βελτίωση στις μπαταρίες τους. Μάλιστα, φήμες θέλουν το clamshell να έχει μικρότερη μπαταρία από τον προκάτοχο του. Αν έστω η Samsung διατηρήσει τα μεγέθη των μπαταριών, μπορούμε να περιμένουμε πλήρη φόρτιση σε 85 λεπτά και 75 λεπτά, για το Fold και το Flip, αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.