Η πολυαναμενόμενη σειρά Huawei P70 θα φέρει αλλαγές στο τοπίο των smartphone, ειδικά αν ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα. Στα νεότερα, έχουμε μία εικόνα που δείχνει για πρώτη φορά τον σχεδιασμό του module των smartphone της σειράς. Πηγή της εικόνας είναι ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station.

Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας και ανάλυσης render που όχι μόνο επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές, αλλά ρίχνει φως και στις κρίσιμες λεπτομέρειες του συστήματος κάμερας των smartphone. Η εικόνα αποκαλύπτει ένα χαρακτηριστικό ορθογώνιο πλαίσιο στο πίσω μέρος, που φιλοξενεί μια τριγωνική διάταξη φακών.

Ο κύριος αισθητήρας, που περιβάλλεται από έναν ασημένιο δακτύλιο, πλαισιώνεται από δύο μικρότερους αισθητήρες, ενώ το φλας LED και η επωνυμία XMAGE είναι τοποθετημένα μεταξύ των δύο φακών. Το συνολικό πίσω πλαίσιο των Huawei P70 παρουσιάζει μια κομψή, καμπυλωτή εμφάνιση σε απλή γκρι υφή. Στην αριστερή πλευρά βλέπουμε το κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Huawei P70 Pro

Το render που διέρρευσε προσφέρει μια ματιά στο νέο μεταβλητό διάφραγμα και τον περισκοπικό φακό, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναφορές. Η τεχνολογία μεταβλητού διαφράγματος αναμένεται να βελτιώσει τη φωτογραφία αναδεικνύοντας τις περίπλοκες λεπτομέρειες του θέματος και παράγοντας ζωντανές λήψεις ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Εντωμεταξύ, ο περισκοπικός φακός, ικανός στην αποτύπωση μακρινών λήψεων, χρησιμοποιεί καθρέφτες για αποτελεσματικές δυνατότητες ζουμ. Καθώς η προσμονή αυξάνεται, μένει να δούμε πόσο στενά ευθυγραμμίζεται αυτή η εικόνα με την επίσημη σχεδίαση των Huawei P70. Εάν το render είναι ακριβής, ο σχεδιασμός της κάμερας θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό άλμα στην επιδίωξη της Huawei για βελτιωμένες εμπειρίες φωτογραφίας με οπτικές τεχνολογίες αιχμής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.