Αλλάζουμε πολλά για να στηρίζουμε περισσότερα!

Η εταιρική εικόνα της Τράπεζας Πειραιώς αλλάζει.

Είναι μία αλλαγή που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Τράπεζα και αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις δράσεις της.

Στην Πειραιώς στεκόμαστε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και την οικονομία. Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες σας. Να αξιοποιούμε ευκαιρίες, να δίνουμε λύσεις, να δημιουργούμε προοπτική και ευημερία.

Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με κάθε έναν και κάθε μία από εσάς. Και μέσα από τις δικές σας, μικρές προσωπικές ιστορίες φτιάχνουμε τη μεγάλη εικόνα της Ελλάδας.

Είμαστε η Πειραιώς.

Μία τράπεζα για όλους!

Η νέα μας εταιρική εικόνα

Η Πειραιώς εξελίσσεται διαρκώς για να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και τις ανάγκες των πελατών της.

Η εξέλιξη αυτή, αποτυπώνεται με την αλλαγή του λογοτύπου και της εταιρικής της εικόνας, σηματοδοτώντας το επόμενο κεφάλαιο της πορείας της.

Αφετηρία αποτελούν οι 3 εμβληματικές γραμμές του λογοτύπου της Πειραιώς. Οι γραμμές αλλάζουν κατεύθυνση και δείχνουν πλέον με αποφασιστικό τρόπο προς το αύριο, ενσαρκώνοντας τις αξίες της προόδου και καινοτομίας, που είναι συνώνυμες της Τράπεζας.

Ταυτόχρονα, οι γραμμές ενισχύονται με σταθερές βάσεις και μετατρέπονται σε ακέραιους πυλώνες, που υπογραμμίζουν την ισχυρή παρουσία της Πειραιώς στην κοινωνία και την οικονομία.

Την ίδια στιγμή, το λογότυπο απελευθερώνεται από το πλαίσιό του και φέρνει την εικόνα της Πειραιώς σε αρμονία με τη θεσμική της οντότητα και την αποστολή της, δείχνοντας μία Τράπεζα ανοιχτή, σύγχρονη, αφοσιωμένη στην προώθηση της ισότητας και της ενσωμάτωσης. Μία Τράπεζα για όλες και όλους.

Στην πορεία προς το αύριο, αλλάζουμε πολλά για να στηρίζουμε περισσότερα.

Στο πλαίσιο της νέας εικόνας της Τράπεζας Πειραιώς, αλλάζει και η winbank και από τις 4 Ιουνίου θα λέγεται Piraeus e-banking.

Το Piraeus e-banking μαζί με το Piraeus app για φορητές συσκευές, έρχεται στις 4 Ιουνίου για να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην ηλεκτρονική τραπεζική.

Άνδρας κράτησε το burger τον McDonald’s που είχε πάρει το 1995 για να δει τι θα γίνει

“Κάντε login στο Piraeus e-banking με τα στοιχεία που έχετε στη winbank.”

Η εγγραφή σας στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς παραμένει ενεργή και μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο με το username και το password που ήδη χρησιμοποιείτε για τη winbank. Οι λειτουργίες που γνωρίζετε παραμένουν ίδιες.

Επιπλέον, από τις 4 Ιουνίου η εφαρμογή της winbank θα γίνεται αυτόματα updated στο νέο Piraeus app, για όσους έχουν ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις στο κινητό τους. Η νέα εφαρμογή Piraeus app θα είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei. Για να συνδεθείτε στο Piraeus app χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία (username και password) που έχετε για το winbank app.

Το ιστορικό των συναλλαγών σας, οι προγραμματισμένες σας συναλλαγές, οι λογαριασμοί, οι κάρτες και όλα τα προϊόντα και οι ρυθμίσεις σας θα βρίσκονται εκεί, το Piraeus e-banking και το Piraeus app αποτελούν τη συνέχεια της winbank. Συνεχίστε τις συναλλαγές σας κανονικά!

Αν δεν έχετε εγγραφεί στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν από το κινητό σας, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αρκεί να έχετε στο όνομά σας χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.