Η Apple βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αναζήτηση του επόμενου next big thing για να μπορέσει να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά και να αναζητήσει πρόσθετες μορφές εσόδων, ιδίως μετά την εγκατάλειψη των σχεδίων για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Όλα τα Samsung Galaxy smartphones που παίρνουν το νέο Expert Raw App

Πιο συγκεκριμένα ο Mark Gurman του Bloomberg επισημαίνει ότι η Apple εξετάζει το χώρο των προσωπικών ρομπότ με πηγές προσκείμενες στην εταιρεία να αναφέρουν ότι θα είναι ένα από τα επόμενα καινοτόμα προϊόντα μετά το iPhone.

Η ενασχόληση της Apple με τη ρομποτική είναι κάτι το οποίο μόλις ξεκινά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ήδη ασχολείται με ένα κινητό ρομπότ που μπορεί να αποτελέσει το βοηθό στο σπίτι. Επιπλέον, είχε ήδη αναπτύξει ένα επιτραπέζιο gadget που χρησιμοποιεί ένα ρομπότ για να μετακινεί μια οθόνη.

Η ιδέα πίσω από το τελευταίο είναι να δημιουργηθεί μια συσκευή που μιμείται τις κινήσεις του κεφαλιού και μπορεί να εστιάζει σε ένα άτομο, πιθανότατα για να βελτιώσει την εμπειρία της βιντεοκλήσης. Σχέδιο της Apple είναι αυτά τα ρομπότ να κινούνται αυτόνομα, με την εταιρεία διερευνά επίσης τη χρήση αλγορίθμων πλοήγησης για να το κάνει να συμβεί.

Σύμφωνα με τον Gurman, λίγο κάτω από τα κεντρικά της γραφεία, η Apple έχει μια μυστική τοποθεσία όπου μοιάζει με πραγματικό σπίτι. Είναι εκεί ακριβώς που δοκιμάζει νέες ιδέες για τα home gadgets της στη προσπάθεια να βρει το next big thing.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.