Η Samsung λάνσαρε τα νεότερα flagship smartphones της, τα Galaxy S23, που ενσωματώνουν πολλές βελτιώσεις σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Οπότε, αξίζει να δούμε τι είναι πραγματικά νέο στα Galaxy S23.

Αρχικά, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανανέωση το design των μικρότερων μοντέλων και βελτίωσε αυτό του κορυφαίου Ultra. Επιπλέον, σε αντίθεση με τη συνήθη στρατηγική της, χρησιμοποίησε σε όλα τα μοντέλα τα ίδια χρώματα.

Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι πιο επίπεδο και πιο τετραγωνισμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι άνετο στο κράτημα, απλώς πλέον έχει μεγαλύτερες επιφάνειες και κυρίος πιο επίπεδη οθόνη που εκμεταλλεύεται της Note δυνατότητες του.

Έπειτα, τα Galaxy S23 και S23+ έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες, αν και παραμένουν μικρότερες από αυτές των Galaxy S21. Συγκεκριμένα, έχουν 200mAh μεγαλύτερες μπαταρίες από τα S22, αλλά 100mAh μικρότερες από τα S21.

Συνεχίζουμε με τον επεξεργαστή. Τέρμα οι Exynos, τουλάχιστον για την ώρα. Όμως, η Samsung δεν έβαλε στα Galaxy S23 τον κλασικό Snapdragon 8 Gen 2, αλλά δημιούργησε μία δική της πειραγμένη έκδοση ειδικά για τα Galaxy, την οποία συνδυάζει με LPDDR5x μνήμη RAM (από LPDDR5).

Φωτεινότερες οθόνες για όλα τα μοντέλα. Σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που το Ultra είχε τη φωτεινότερη οθόνη από τα μοντέλα της σειράς, φέτος η εταιρεία προσφέρει σε όλα τα Galaxy S23 μέγιστη φωτεινότητα 1.750nits.

Τα Samsung Galaxy S23 βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χάρη στον νέο ISP και το AI, και την 200MP για το Ultra. Επίσης, η εταιρεία έχει βελτιώσει την υποστήριξη third-party εφαρμογών όπως το Instagram και το TikTok.

Όλα τα Galaxy S23 χρησιμοποιούν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά και έχουν μεγαλύτερα συστήματα ψύξης, τα οποία σε συνδυασμό με τον βελτιστοποιημένο επεξεργαστή βοηθούν στην αποφυγή της υπερθέρμανσης των συσκευών.

Τέλος, η Samsung με τα Galaxy S23 αφήνει πίσω της τα 128GB, καθώς όλες οι συσκευές ξεκινούν από τα 256GB (UFS 4.0 αντί για UFS 3.1). Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το S23 που κυκλοφορεί και σε 128GB έκδοση ως η πιο οικονομική πρόταση για το 2023 με τιμή κάτω από 1.000€.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.