Τα νέα iPhone 11 μόλις ανακοινώθηκαν και οι τιμές που μας έδωσε η Apple φάνηκαν πολύ καλές. Το κακό είναι πως αυτές προορίζονται για την αγορά την ΗΠΑ και στην χώρα μας έρχονται αρκετά ανεβασμένες. Έτσι είπαμε να μπούμε στην Γερμανική σελίδα της εταιρίας που έχει ήδη αναρτήσει τις τιμές των νέων συσκευών. Η κρυάδα δεν άργησε να έρθει, καθώς οι τιμές είναι ιδιαίτερα τσιμπημένες.

Ξεκινώντας από το iPhone 11, ξεκινάει από τα €799 για την έκδοση των 64GB και ανεβαίνει στα €849 για την έκδοση των 128GB. Καταλήγει στα €969 για την έκδοση των 256GB.

Προχωρώντας στο iPhone 11 Pro, η βασική έκδοση των 64GB έρχεται στα €1149, η έκδοση των 256GB έρχεται στα €1319 και η έκδοση των 512GB θα κοστίζει €1549.

Τέλος το iPhone 11 Pro Max θα έρχεται από €1249 για την έκδοση των 64GB, €1419 για την έκδοση των 256GB και €1649 για την έκδοση των 512GB.

H Apple για άλλη μια φορά υπερτιμολογεί τις συσκευές της, ειδικά για τις βασικές εκδόσεις των 64GB, που πλέον θεωρούνται ξεπερασμένες από πλευράς χωρητικότητας, καθώς τα μεγέθη των εφαρμογών, των φωτογραφιών και των βίντεό μας έχουν ανέβει δραματικά. Αν προσθέσουμε και την απουσία υποστήριξης σε microSD κάρτες, τότε οι μεγαλύτερες εκδόσεις είναι μονόδρομος.

Με δεδομένο πως στην χώρα μας έχουμε υψηλότερο ΦΠΑ, ενδέχεται να δούμε τις τιμές λίγο πιο πάνω από αυτές τις Γερμανίας. Για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δώσουν τιμές τα ελληνικά καταστήματα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλά τα πράγματα το μήλο καλώς η κακώς στοχευει σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα λαϊκά πλούσιους ας πούμε γενικολογα.Δηλαδη θα μου πείτε ότι άμα θέλει δεν μπορεί να φτιάξει ένα φτηνό τηλ κάτω τον 500 ευρω;Άρα τίθεται το εύλογο ερώτημα δεν μπορει;;;Η δεν θελει να το κανει;;Βεββαια! και σαφώς και μπορεί!! απλά δεν την νοιάζει! Στοχεύει στην στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα τέλος. Ετσι και αλλιώς και στα pc της ισχύει το ίδιο.Απο ανέκαθεν το μηλαρακι ήτανε delicatessen..

  2. Αντε να δούμε από τις κριτικές τι καλύτερο έχουν από τις άλλες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν.
    Γιατί αν δεν έχουν τίποτα καλύτερο, παίζουν με τη νοημοσύνη μας και θα τους τιμήσουμε ανάλογα.
    Εγώ έχω το one plus 7 pro στα 700€ και αγωνιώ να μάθω τι καλύτερο έχει στη διπλάσια τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.