Σε λίγο νέο post με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Night Mode και όλες τις λειτουργίες της κάμερας.

H Apple ανακοίνωσε το επόμενης γενιάς iPhone 11 Pro το οποίο έρχεται σε εκδόσεις των 5.8 ιντσών και 6.5 ιντσών. Παρά την αλλαγή του αριθμού τα δυο τηλέφωνα είναι αρκετά όμοια με τα περσινά iPhone XS και iPhone XS Max, αλλά με μια μεγάλη αλλαγή. Την προσθήκη μιας τρίτης κάμερας. Σύμφωνα με τον CEO της Apple, Tim Cook, το iPhone 11 Pro έχει σχεδιαστεί για χρήστες που θέλουν την πιο εξελιγμένη και προηγμένη τεχνολογία. Υπάρχει ένα νέο Matte φινίρισμα στο πίσω μέρος και πολλά νέα χρώματα green, space gray, silver και gold. Η Apple έχει αναβαθμίσει επίσης την οθόνη σε ένα νέο OLED panel, το οποίο φθάνει ως τα 1.200 nits φωτεινότητας.

Η Apple την αποκαλεί Super Retina XDR display. Όπως συμβαίνει και με το απλό iPhone 11, το iPhone 11 Pro και Max θα διαθέτουν το Apple A13 Bionic chip με την Apple να σημειώνει ότι έχει την πιο γρήγορη CPU και GPU σε smartphone από ποτέ άλλοτε. Επίσης, αναφέρθηκε και στις βελτιωμένες επιδόσεις της μηχανικής μάθησης μέσα στο νέο SoC. Η εταιρεία τονίζει ότι με τα optimizations που έκανε, το 5.8 iPhone 11 Pro θα προσφέρει ως και 4 ώρες καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 11 Pro Max ως και 5 ώρες καλύτερη αυτονομία.

Εκείνο που ξεχωρίζει στο νέο iPhone, είναι το σύστημα της κάμερας, κυριολεκτικά κυριαρχεί επιβλητικά στο πίσω μέρος της συσκευής με το γιγάντιο τετράγωνο module. Έχουμε μια 12MP ultra wide angle κάμερα με 120-degree field of view, μια κύρια πάλι των 12MP. H telephoto κάμερα έρχεται με διάφραγμα ƒ/2.0 που η Apple αναφέρει ότι μπορεί να λάβει περισσότερο φως. Μπροστά το iPhone φέρει 12MP selfie η οποία μπορεί να προβεί στην εγγραφή 4K και slow motion videos.

Οι αναβαθμίσεις στο hardware της κάμερας είναι μόνο μια πλευρά της ιστορίας ,καθώς η Apple αναβαθμίζει και το software της κάμερας, που πλέον φαίνεται ότι επιτέλους αρχίζει να πλησιάζει τα Android flagships σαν την σειρά Pixel με την προσθήκη ενός dedicated Night mode για τη βελτίωση των νυχτερινών φωτογραφιών. Το feature ενεργοποιείται αυτόματα όταν προβαίνεις στη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Επιπλέον, η Apple έδειξε και ένα νέο computational photography feature που αποκαλείται Deep Fusion το οποίο προβαίνει στη λήψη εννιά φωτογραφιών σε διαφορετικά exposures. Στη συνέχεια με μηχανική μάθηση τα συνδυάζει σε μια τελική φωτογραφία που υπόσχεται πρόσθετη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο.

Μάθαμε ακόμη ότι το Face ID θα λειτουργεί πλέον από περισσότερες γωνίες, υπάρχει επίσης ένας πιο γρήγορος 18W γρήγορος φορτιστής που θα συμπεριληφθεί στο κουτί. Το iPhone 11 Pro θα ξεκινά από τα 999 δολάρια και το iPhone 11 Pro Max από τα 1199 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.