Έχουμε ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για το επόμενο Unpacked event, εδώ και λίγες ημέρες. Αυτό το event πιθανώς θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κάνει μέχρι τώρα η εταιρεία. Οι συσκευές που θα δούμε να λανσάρονται εμφανίζονται σε όλο και περισσότερα leaks. Στα νεότερα έχουμε το Samsung Galaxy Ring που πέρασε από την FCC.

Είδαμε ήδη αρκετές λεπτομέρειες για τα όσα αναφέρει η καταχώρηση, αλλά πλέον προστέθηκαν σε αυτή φωτογραφίες που επιτρέπουν να δούμε το Galaxy Ring με σάρκα και οστά. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι ο κωδικός μοντέλου SM-Q503 ανήκει στο βασικό μοντέλο, γι’ αυτό και δεν εμφανίζεται δίπλα σε κάποιο από τα αναφερόμενα στις βάσεις πιστοποιήσεων μοντέλα.

Εκτός από τις φωτογραφίες του Samsung Galaxy Ring στην FCC εμφανίστηκε σχηματική αναπαράσταση της βάσης φόρτισης του έξυπνου δαχτυλιδιού. Σύμφωνα με την εικόνα, έχει τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, διαθέτει ένα κυκλικό στοιχείο στη μέση, πιθανώς για την τοποθέτηση του δαχτυλιδιού, και μία θύρα USB, λογικά USB-C, για τη σύνδεση φορτιστή.

Samsung Galaxy Ring Real Photos FCC

Επιπλέον, το Android Authority σκάλιζε την εφαρμογή Samsung Find που βοηθά στον εντοπισμό συσκευών της εταιρείας, καθώς έλαβε νέο update. Μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα βρήκε string τα οποία περιγράφουν ένα νέο Lost mode που αφορά το Galaxy Ring και πιθανώς θα χρησιμεύει στο να εντοπίζουν οι κάτοχοι του το έξυπνο δαχτυλίδι.

Η ενεργοποίηση του Lost mode θα γίνεται μέσα από την εφαρμογή Samsung Find. Για την περίπτωση που ο χρήστης δεν μπορεί να εντοπίσει το δαχτυλίδι, έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει ένα φως στο δαχτυλίδι, πιθανώς τον δείκτη φόρτισης, που θα αναβοσβήνει για να κάνει πιο εύκολο τον εντοπισμό του δαχτυλιδιού.

Κατά τα άλλα, το Lost mode θα προσφέρει μερικές ακόμα δυνατότητες, όπως ενημέρωση για το αν όντως το φως αναβοσβήνει, ή αν η εφαρμογή δεν μπορεί να συνδεθεί με το Samsung Galaxy Ring. Επιπλέον, θα υπάρχουν στοιχεία ασφαλείας, όπως το κλείδωμα των λογαριασμών για να μην μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του χρήστη μέσω του δαχτυλιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.