Μία από της πιο πολυαναμενόμενες σειρές smartphones είναι τα Huawei P50, των οποίων το design έχει διαρρεύσει ήδη. Το πιο περίεργο κομμάτι τους είναι το module με το πάρα πολύ περίεργο design. Σήμερα μάθαμε τι κρύβεται σε κάθε έναν από τους τεράστιους κύκλους στο module του κάθε μοντέλου.

Ο γνωστός leaker @RODENT950 – που έχει δημοσιεύσει πάρα πολλές ακριβείς πληροφορίες – αποκάλυψε τα συστήματα καμερών όλων των μοντέλων της σειράς. Όλα τα μοντέλα έχουν ως κύρια μία Sony IMX 707Y 1/1.18″ RYYB. Το βασικό Huawei P50 έχει επιπλέον μία Sony IMX 600 1/1.74″ ultra wide και έναν OmniVision OV08A10 τηλεφακό.

Στο module του Pro εκτός από την κύρια υπάρχουν μία OV64A 1/1.34″ ultra wide της OmniVision και μία 5x RYYB περισκοπική. Το Pro+ θα έχει τέσσερις κάμερες, την κύρια συνοδεύουν μία OV64A 1/1.34″ Full Focal Length ultra wide από την OmniVision, ένας 3x RYYB τηλεφακός, και μία 10x RYYB περισκοπική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.