Η Google κυκλοφόρησε τα smartphone της σειράς Pixel 6 πέρυσι με ανανεωμένο σχεδιασμό και πιο ισχυρές προδιαγραφές, ειδικά στο τμήμα κάμερας, χάρη στον δικό της επεξεργαστή Google Tensor. Η εταιρεία εργάζεται τώρα για την επόμενη γενιά smartphone, τα Google Pixel 7, λεπτομέρειες των οποίων εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Στην τελευταία αναφορά, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές της κάμερας των Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Ο tipster Yogesh Brar ισχυρίζεται ότι τα επερχόμενα smartphones της Google θα έχουν τα ίδια συστήματα κάμερας με τους προκατόχους τους.

Εάν η αναφορά ισχύει, τότε το Google Pixel 7 θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα κάμερας 50MP και έναν υπερευρυγώνιο φακό 12MP. Από την άλλη πλευρά, το Pixel 7 Pro θα έχει τριπλό σύστημα καμερών που περιλαμβάνει τις κάμερες του απλού μοντέλου και έναν 48MP τηλεφακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.