Τα Samsung Galaxy S22 έχουν ό,τι θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει από ένα σύγχρονο flagship smartphone. Μια εξαιρετική οθόνη, γρήγορες επιδόσεις και εντυπωσιακές κάμερες. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει η οπή για τη selfie κάμερα και όπως μπορούσες να την αξιοποιήσεις για διάφορους σκοπούς έτσι μπορείς να το κάνεις και στις νέες αυτές συσκευές.

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις τα Galaxy S22, Galaxy S22 Plus και Galaxy S22 Ultra, τότε δυο εφαρμογές που αξίζουν την προσοχή σου είναι το AODNoify και το Energy Ring.

AODNotify

Με το AodNotify, μπορείς να μετατρέψεις την περιοχή γύρω από την οπή της κάμερας σε ένα notification LED. Αποτελεί δημιουργία του χρήστη Jawomo του XDA Developers, επιτρέπει την προσομοίωση ενός notification LED dot στην status bar. Όπως δηλώνει και το όνομά του συνεργάζεται άψογά με το Always On Display feature της Samsung για να σε ενημερώσει για οποιαδήποτε εισερχόμενη ειδοποίηση.

Download – Google Play Store

Energy Ring

Το Energy Ring είναι μια ακόμη εφαρμογή που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στη νέα σου συσκευή αν θέλεις ένδειξη μπαταρίας γύρω από την μπροστινή οπή της κάμερας. Υπάρχουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης, όπως για παράδειγμα μπορείς να παραμετροποιήσεις το πάχος της περιοχής σε pixels γύρω από την οπή, να αλλάξεις τη φορά παρουσίασης της στάθμης ή και  τα χρώματα.  Μπορείς να επεκτείνεις τη λειτουργικότητά του, εγκαθιστώντας το Access Dots που παρουσιάζουν την πρόσβαση των εφαρμογών στο μικρόφωνο, στη κάμερα κ.α.

Download – Google Play Store

Διέγραψε τα emails και μην τα αρχειοθετείς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και το Always on Edge είναι μία επίσης πολλή καλή εφαρμογή, και κατά την γνώμη μου έχει πιο ωραία και πιο καθαρά εφέ σε σύγκριση με το AODNotify

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.