Δεν πρόλαβε η Redmi να ανακοινώσει την ημέρα του event παρουσίασης των Note 11 και ξεκίνησε η κυκλοφορία πληροφοριών για τα τηλέφωνα. Τα teasers της ίδιας της εταιρείας αποκάλυψαν το design, ότι θα έχουν θύρα ακουστικών, IR blaster, ένα από τα χρώματα των smartphones, και ότι το πάχος τους θα είναι 8.34 χιλιοστά.

Ο γνωστός tipster/leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Panda is bald, αποκάλυψε τις εκδόσεις των δύο μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς. Από ότι φαίνεται τα μοντέλα θα είναι τρία, το βασικό, το Pro, και το Pro+.

Τόσο το μεσαίο όσο και το μεγαλύτερο μοντέλο θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με 6GB/8GB μνήμη RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο (6GB/128GB, 8GB/128GB, 8GB/256GB). Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον και το βασικό Redmi Note 11 θα κυκλοφορήσει σε αντίστοιχες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.