Η πρώην θυγατρική της Xiaomi – λέμε τώρα – ανακοίνωσε ότι στις 28 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα της σειράς Note. Τα Redmi Note 11 αναμένεται να είναι τουλάχιστον δύο, το απλό και το Pro.

Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο έκανε tease τα τηλέφωνα, με διάφορες αφίσες. Η μία αποκαλύπτει το όνομα τους και την ημερομηνία πραγματοποιήσεις του event.

Όμως μία άλλη αφίσα αποκαλυπτει το design των τηλεφώνων. Τα Redmi Note 11 έχουν επίπεδες οθόνες με κεντρικό punch hole. Στο πάνω μέρος υπάρχουν μικρόφωνα και ηχεία, μαζί με μία κλασική θύρα ακουστικών.

Στην πλάτη βλέπουμε ένα module που έχει παίξει στις τελευταίες συσκευές των δύο εταιρειών, αλλά με τέσσερις κάμερες. Δεν βλέπουμε κάποιον πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, άρα τα Note 11 θα έχουν λογικά in-display fingerprint scanner.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.